Založ si blog

Rómovia sú dietky Božie, sociálne prípady a majú nárok na mizerný byt ako Martin Fedor -)

Ako nový bloger na pravde som si pozrel aj iných blogerov. Som prekvapený, že tak veľa blogerov útočí na Rómov. Všetci piati viete, ktorí sú tí najväčší útočníci na Rómov na pravde. Nesúhlasím s tým, aby sa tak veľmi útočilo na Rómov. Rómovia sú predsa občania Slovenska, ako ktorýkoľvek iní občania Slovenska. Je pravdou, že síce pracujú menej ako iní občania, ale zas robenie detí je tiež istá forma práce.

 

Rómovia majú viac detí ako neRómovia ale tým pomáhajú tomu, že počet obyvateľov Slovenska je stále plus mínus 5 miliónov.

 

Súhlasím, že Európsky súd pre ľudské práva rozhodol v dvoch prípadoch proti Slovensku. Rómska matka, ktorú po druhom pôrode sterilizovali v gelnickej nemocnici v roku 2001, sa dočkala uznania práv.

 

Prípad nepovoleného sterilizovania potvrdil v utorok Európsky súd pre ľudské práva v Štrasburgu. Dievča, o ktorom pojednávali v anonymite, nebolo v čase sterilizácie ešte plnoleté. Do osemnástky mu chýbalo niekoľko dní. Na zákrok potrebovalo súhlas rodiča, no nemocnica sa matky nepýtala a zákrok urobila. Slovensko jej teraz musí vyplatiť morálne odškodnenie vo výške dvadsaťpäťtisíc eur, ďalších päťtisíc eur jej súd prisúdil za súdne trovy počas konaní na slovenských súdoch.

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/6417318/romke-za-sterilizaciu-zaplatime-desattisice.html#ixzz1xl2k5mye

 

Súhlasím aj s týmto videom čiastočne

 

 


 

, lebo Rómovia sú dietky Božie, sociálne prípady ako Fedor a jeden mizerný byt, by si každá rómska rodina zaslúžila. Keď pre nič iné, tak preto, aby nesúložili po uliciach, ale v bytíkoch -)

 

Ak si byt zasúložil pán poslanec SDKU Martin Fedor

 


, prečo aj nie sterilizovaná Rómka?

 

Aký je rozdiel v prínose pre spoločnosť pána Martina Fedora – cteného poslanca národnej rady Slovenska, ktorý ako sociálny prípad dostal bytík za 350 EUR a sterilizovanej Rómky, ktorá bytík síce nedostala, ale na rozdiel od Fedora dostane morálne odškodnenie vo výške dvadsaťpäťtisíc eur ?

 

Byt v hodnote 50 000 EUR za 350 EUR pre Fedora z SDKU aj odškodné 25 000 EUR pre Rómku z Gelnice išli z našich daní.

 

Život parazitov na Slovensku je ako život v začarovanom kruhu. Vykrútite krúživým pohybom kliešťa – parazita z vlastného tela a ten parazit sa pri najbližšej návšteve lesa na človeka prilepí a cucá ho a cucá. Klieštová encefalitída sa šíri po Slovensku, lebo parazitických kliešťov nie a nie vyhubiť. Vykrútiť ich nestačí.

 

Veľký vodca Klement Gottwald tvrdil: “Do Moskvy chodíme sa učiť, viete čo? My sa od ruských boľševikov učíme, ako vám zakrútiť krk.”

 

Hlboká myšlienka nášho prvého robotníckeho prezidenta má svoje opodstatnenie aj v dnešnej dobe pred začiatkom ranu na banky.

 

Parazita nestačí z tela vykrútiť. Parazitovi treba aj krk vykrútiť. Ak to neurobíme, vycicajú nás paraziti úplne.

 

Súhlasíte, vy piati?

 

Jeden muž v celom New Yorku okupuje Wall Street

08.07.2012

neveril som dokiaľ som nevidel Kamarát mi poslal toto video. Pozrite sa. jeden muž v celom Novom Jorku okupuje Wall Street.

Všetko najlepšie milý Adolf, nezabudneme

17.06.2012

V denšný deň som si spomenul na Adolfa. Dnes má totiž meniny Adolf. Mužské meno Adolf má germánsky pôvod a jeho význam je „ušľachtilý vlk“. Nositeľov tohto mena oslovujeme Adolfík, Ady, Dolfík. Toto meno sa vyskytuje na našom území len ojedinele. Adolfovia, ktorí oslavujú meniny 17. júna, majú radi spoločenský život. Svojou eleganciou a dôveryhodným [...]

Traja Cigáni mŕtví, ďalší zranený, kto bude nasledovať ?

16.06.2012

Len pred pár dňami som upozorňoval na stúpajúcu agresiu medzi niektorými blogermi na pravde vo vzťahu k rómskym spoluobčanom, ktorých niektorí dokonca hanlivo nazývajú Cigáni. Výslúžil som si za to v komentároch pod blogom: Rómovia sú dietky Božie, sociálne prípady a majú nárok na mizerný byt ako Martin Fedor -) [...]

Susko

Ministerstvo nežiadalo Najvyšší súd o konkrétne spisy, iba záznamy o prerozdeľovaní, tvrdí Susko

25.04.2024 15:05

Šéf rezortu Boris Susko nerozumie, prečo by ministerstvo nemalo na kontrolu procesu nárok.

kočner, kuciak

Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Kočner

25.04.2024 14:27

Kauzy sa týkajú páchania ekonomickej trestnej činnosti.

Radek Sikorski

Chceme byť jednou z krajín, ktoré určujú smerovanie EÚ, znie z Poľska. Sikorski poslal ostré slová Moskve

25.04.2024 14:27

Poľské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Sikorského vízia je úzko prepojená s víziou francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona.

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50, aktualizované: 15:34

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.

rastislavmoric

Na to, aby zlo zvíťazilo, stačí málo: aby dobrí ľudia nerobili nič. Edmund Burke

Štatistiky blogu

Počet článkov: 7
Celková čítanosť: 20361x
Priemerná čítanosť článkov: 2909x

Autor blogu

Kategórie