Založ si blog

Blog je cesta, nie však najsprávnejší smer

aby občianski aktivisti dosiahli viac, ako len to, že niekto napíše blábláblá. V poslednom období sa v mojom okolí rozšírilo písanie blogov. Priznávam, písal som blogy aj ja. Asi viete kde. V jedných novinách, ktoré akože sú pravicové a akože sú demokratické a akože sú slobodné -)

 

Všetci dobre vieme, že tie novinky nie sú ani demokratické, ani pravicové ani slobodné. Tušil som to síce už dávnejšie, ale zistil som na vlastnej koži až vtedy, keď ma jednoducho “škrtli zo zoznamu blogerov” – teda moje nové blogy sa už nezjavia ani na prvej, ani druhej, ani žiadnej strane tých “demokratických a slobodných” novín.

 

Keď som sa ich spýtal prečo? Odpoveď od anonymného administrátora bola: “Dešifrovali sme váš úmysel.”

 

Neviem síce aký úmysel dešifrovali, ale to je jedno. Prečo teda píšem alebo idem písať blogy na pravde, keď blog sám osobe nepovažujem za najsprávnejší smer na dosiahnutie našich cieľov?

 

Nuž preto, lebo aj blog slúži ako príklad smeru. Nie je to najsprávnejší smer pre spoločnosť, ak vyhrá chybný smer /však aj HZDS dávno drvivo vyhralo a tiež kým ľudia pochopili, tak to trvalo/ a nie je najsprávnejší smer ani to, ak “demokratické a slobodné” noviny mažú blogerov.

 

Na väčšine blogov sa totiž deje presne to, čo sa deje vo vláde smeru. Veľa rečí a skutek utek.

 

Na blogu si každý vykecá svoje bolačky alebo niečo prednesie a tým to končí. Presne ako to robí smer vo vláde. Reči, veľa rečí a skutek utek. Všimnite si koľko nových vecí predniesol smer už od volieb. Výsledok – kulové.

 

Systém, ktorým marketingovo funguje smer ja asi takýto: V centrále smeru si niečo vymyslia, aby odvrátili pozornosť od zlodejín smeru. Následne niečo vyhlásia cez média. “Slobodní” novinári sa toho chytia, komentujú to. Potom smer od toho odskočí a novinári sú ticho. V hlave ľudí však stopa zostala, že smer niečo urobil a pritom smer neurobil nič, len vyhlásil, že akože niečo urobí… Dobré nie?

 

A o tom je celý smer. Marketing smeru a zlodejina smeru.

 

A o podobnom bude aj môj blog, dokiaľ ma “demokrati” na pravde nezrušia.

 

Marketing pekára a upozorňovanie na zlodejinu sprava, zľava, z východu aj zo západu.

 

13teho teda začínam s pravdou, vyšiel som sa pravdou napovrch hneď v prvom blogu, hoc pravdovravnosť a statočnosť sa v dnešnej dobe nenosí -(

 


YouTube Direkt

 

 

 

 


 


 

 

Jeden muž v celom New Yorku okupuje Wall Street

08.07.2012

neveril som dokiaľ som nevidel Kamarát mi poslal toto video. Pozrite sa. jeden muž v celom Novom Jorku okupuje Wall Street.

Všetko najlepšie milý Adolf, nezabudneme

17.06.2012

V denšný deň som si spomenul na Adolfa. Dnes má totiž meniny Adolf. Mužské meno Adolf má germánsky pôvod a jeho význam je „ušľachtilý vlk“. Nositeľov tohto mena oslovujeme Adolfík, Ady, Dolfík. Toto meno sa vyskytuje na našom území len ojedinele. Adolfovia, ktorí oslavujú meniny 17. júna, majú radi spoločenský život. Svojou eleganciou a dôveryhodným [...]

Traja Cigáni mŕtví, ďalší zranený, kto bude nasledovať ?

16.06.2012

Len pred pár dňami som upozorňoval na stúpajúcu agresiu medzi niektorými blogermi na pravde vo vzťahu k rómskym spoluobčanom, ktorých niektorí dokonca hanlivo nazývajú Cigáni. Výslúžil som si za to v komentároch pod blogom: Rómovia sú dietky Božie, sociálne prípady a majú nárok na mizerný byt ako Martin Fedor -) [...]

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Neplatili ma Rusi, prijal som od nich len malé balíčky, povedal nemecký poslanec Bystroň

26.04.2024 16:42

Bystroň na otázku magazínu prijímanie balíčkov priamo nepoprel, celú kauzu potom označil za kampaň proti nemu.

SR Bratislava dron nemocnica Rázsochy zbúranie BAX

KDH namieta zmenu rozhodnutia o nemocnici Rázsochy, chce odvolať Dolinkovú

26.04.2024 16:34

Namiesto koncovej univerzitnej nemocnice na bratislavských Rázsochách sa má prestavať nemocnica v Ružinove a na Rázsochách má vzniknúť detská nemocnica.

medveď, Žiar nad Hronom

V Žiari nad Hronom zvýšte pozornosť, pohybuje sa tam medvedica s mladými

26.04.2024 16:09

Pohyb medvedice spozorovali v okolí Šibeničného vrchu a na Slnečnej stráni v blízkosti cesty na Partizánskej ulici.

Najvyšší súd NS

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

rastislavmoric

Na to, aby zlo zvíťazilo, stačí málo: aby dobrí ľudia nerobili nič. Edmund Burke

Štatistiky blogu

Počet článkov: 7
Celková čítanosť: 20363x
Priemerná čítanosť článkov: 2909x

Autor blogu

Kategórie